De Buteyko Ademwijzer training

Hiermee ga je aan de slag:

Ademvolume verbeteren

Het doel van de training is o.a. dat het ademvolume verbetert. Door de oefeningen die je gaat doen krijg je weer je natuurlijke ademhaling terug en dat zorgt voor een betere zuurstofopname in het lichaam. Hierdoor kan het lichaam sneller herstellen na inspanning, stressvolle situaties en ziekte. Maar het zorgt ook voor een verbetering van de werking van organen en spieren. Zo helpt het bijvoorbeeld bij astma voor het ontspannen van het glad spierweefsel rondom de luchtwegen waardoor een astma-aanval voorkomen kan worden en luchtwegverwijders al snel niet meer nodig zijn.

 Stress aanpakken

Stressvolle omstandigheden zijn niet altijd zomaar te veranderen. Maar ze kunnen wel zorgen voor een ongezond ademvolume, dat weer kan leiden tot gezondheidsklachten. Daarom richten we ons tijdens de training, naast het verbeteren van het ademvolume, ook op hoe je beter met stress om kunt gaan zodat de stress minder impact heeft op je gezondheid. Tijdens de consulten en telefonische checks kijken we wat voor jou specifiek nodig is om uit de stress te komen en in het cliëntenportaal vind je ook nog eens vele tips en oefeningen die je hierin kunnen ondersteunen. 

De training in het kort

Praktische aanpak van (chronische) gezondheidsproblemen op natuurlijke wijze.

Ademhaling resetten vanuit ontspanning, zonder heftige ‘ademgymnastiek’ oefeningen.

 individuele training met persoonlijke aanpak

Uitgebreide achtergrond informatie, audio-ondersteuning voor de Buteyko ademoefeningen en ondersteuning van het proces met vele video’s op de cursistenwebsite.

Resultaat: meer energie, minder klachten, rustiger slapen, sterker immuunsysteem, minder medicijnen, langdurig effect.

Waar wil je de training volgen?

Praktijk in Deventer

De praktijk ligt dichtbij het station en is makkelijk met de auto te bereiken, voor de deur kun je gratis parkeren. Het is ook mogelijk om de eerste keer naar de praktijk te komen en de rest van de consulten online te doen.

Online thuis

Al jaren geef ik de training ook online, via het scherm. Je hoeft dus niet persé naar Deventer te komen om de training te volgen! Het is ook mogelijk om de eerste keer naar de praktijk te komen en de rest van de consulten online te doen.

Ik heb de regie over mijn gezond­­heid terug!

Ik voelde me ang­stig, fysiek ziek, ver­­trouw­de mijn lich­aam niet meer en had geen con­trole over mijn adem­haling. Grootste wens was weer ver­­trouw­en krijgen in mijn li­ch­aam. Ik voel me nu als her­­boren.  Ik heb ge­­leerd hoe stress me in de af­gelo­­pen jaren heeft belem­­merd, geblok­­keerd en fysiek ernstig heeft ver­­zwakt. Ik heb nu weer zelf de regie over mijn gezond­­heid gekre­gen en snap mijn lichaam beter. 

Dit zou veel breder be­kend moe­ten zijn

Marc is een des­kun­dige trainer die ver­trouw­en geeft vanuit open­heid. De posi­tieve bena­dering is een gerust­stelling. Het is wonder­lijk om je plotse­ling te rea­lise­ren dat be­paal­de klach­ten verdwe­nen zijn en dat je je rus­tiger voelt. Dit zou veel meer bekend­heid mogen krijgen. Waar­om niet kin­deren hier al erva­ring mee laten opdoen? En wacht niet op nog meer klach­ten maar doe het nu.

Ik zag het eerlijk gezegd niet meer zitten

Dank voor de goede begeleiding en het behalen van mijn belangrijkste doel: van mijn benauwdheid afkomen! Ik had niet verwacht dat deze oefeningen zouden bijdragen aan mijn klacht. Na veel doktersbezoeken en onderzoeken kwam ik steeds niet verder. Ik zag het eerlijk gezegd niet meer zitten. Sterk punten van de training vond ik het snelle resultaat en de begeleiding; open, altijd tijd om te bellen of te mailen en de duidelijke uitleg.

Klik hier voor meer ervaringen

Bekijk video’s en lees tientallen reviews. 

Wat kost de training?

Om de ademhaling te kunnen resetten en een optimaal resultaat te behalen, is het nodig om de hele training te volgen. In de 3 consulten aan het begin van de training geef ik alle informatie die nodig is mee. Bij uitzondering is het mogelijk om, in overleg, in 2 of 3 keer te betalen wanneer in één keer betalen financieel niet haalbaar is.

Wil je starten met de Ademwijzer training of heb je vragen?

 

Neem telefonisch contact op met Marc Scheffer: 06-17019068

Of vul onderstaand formulier in ↓

1

Mijn gezondheidswens(en):

0 /

phone

email

reCaptcha v3

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
error: Inhoud is beschermd.
×