De Ademwijzer Training

Training via scherm of in De­venter

De praktijk is goed bereik­baar met het OV en parkeren kan gratis voor de deur. Maar je kunt de consul­ten ook via beeld­schem volgen (Zoom, Skype of ander platform).Zelfde training, zelfde re­sul­taat!

Consulten en telefonische checks

Het gehele traject duurt 3 maanden. Er zijn twee individuele consulten nodig om de techniek te leren en om thuis goed van start te kunnen gaan met de oefeningen. Daarna hebben we nog een aantal keer telefonisch contact waarin je je vragen kunt stellen en waarin ik je begeleid in het proces naar een gezondere ademhaling en meer stressbestendigheid.

Wekelijkse terug­koppeling

Via een een­vou­dig digi­taal for­mu­lier houd je mij op de hoogte van wat je doet. Het werkt als een goede stok achter de deur en met deze gegevens kan ik je nog beter bijstaan.

Uitgebreide cursistenwebsite

Op deze speciaal door mij ontwikkelde website vind je o.a. een audio-hulp die je door de basis-oefening loods,
video-uitleg van alle onder­delen van de training en aanvul­lende infor­matie om je gezondheid te kunnen verbeteren en stress te verminderen.

aspengrovestudios icon

Verbetering van zuurstofopname

De door ons geselecteerde Buteyko-technieken leiden tot een gezonder ademvolume en daardoor een hogere zuurstofopname in de lichaamscellen. Resultaat: meer energie, betere weerstand en een rustiger zenuwstelsel. Veel gezondheidsklachten nemen hierdoor af of verdwijnen zelfs en je gaat je rustiger in je hoofd voelen.

eye closed icon

Mentaal en fysiek beter ontspannen

Dit is een onderdeel dat onze aanpak uniek maakt. De toepassing van bepaalde mindfulness en lichaamswerktechnieken in de training versterken het effect van de Buteyko oefeningen. Het zelfherstellend vermogen krijgt zo aanzienlijk meer ruimte!

heartbeat icon

Gezonder bewegen

Je leert hoe je beweging en ademhaling optimaal op elkaar af kunt stemmen. Resultaat: het bewegen gaat je lijf veel meer opleveren en het herstel na bewegen of sporten wordt aanzienlijk korter.

facebook like icon

Neusademhaling leren toepassen

Je leert zonder nadenken door je neus te ademen. Neusademhaling heeft talloze voordelen. Van het filteren en op temperatuur brengen van de ingeademde lucht tot het produceren van onze eigen ontstekingsremmer, stikstofoxide (NO). Resultaat: Minder moe tijdens en na (veel) spreken, geen energieverlies door mondademhaling. Daarnaast is het ook beter voor het gebit!
Zeker voor sprekers als leerkrachten en docenten, callcentermedewerkers en anderen die veel praten is de training een aanrader!

sun icon

Herstel van vertrouwen in het lichaam

Het is erg prettig om een tool in handen te hebben waardoor je zelf je gezondheid beter in de hand hebt. Dat geeft (weer) meer vertrouwen in je lichaam. Je wordt niet alleen gezonder, ook onnodige angsten (voor ziekte) verminderen of verdwijnen en je bent beter in staat je grenzen in de gaten te houden. Is dat niet een hoop waard?

Heb je vragen of wil de je de training gaan volgen?

Je kunt zelf bellen of het contactformulier invullen (doe eventueel eerst de ademtest), dan neem ik contact met je op.
In het telefonische kennismakingsgesprek beantwoord ik nog bestaande vragen en kunnen we de afspraken inplannen wanneer je besluit de training te gaan volgen. Je krijgt in dat geval meteen toegang tot de cursistenwebsite zodat je al kunt starten met een deel van de training. Na het eerste consult geef ik je toegang tot de gehele cursistensite.

  Kosten

  De kosten voor het gehele traject van 3 maanden inclusief alle bovengenoemde onderdelen zijn  €425,- (incl. BTW). Deze worden voor op of de eerste trainingsdag voldaan. Dit kan contant, via een tikkie of met onze pinautomaat.
  Studenten, minima en kinderen betalen €375,-

  Na betaling ontvang je desgewenst een nota voldaan waarop ‘ Ademhaling- en stressmanagement training’ staat vermeld. Hiermee kan deze training eventueel als beroepskosten worden afgetrokken van de belasting. Zelfstandigen kunnen ook de BTW terugvragen. Ook willen werkgevers vaak wel meedenken in het dekken van de kosten.

  Training volgen met een team? Neem voor incompany voorlichting of/en training contact op.

   Neem contact op met Marc Scheffer
   06-17019068 of vul onderstaand contactformulier in.

   ""
   1
   Reden om contact op te nemenmeerdere antwoorden mogelijk
   keyboard_arrow_leftPrevious
   Nextkeyboard_arrow_right
   error: Content is protected !!