Blijf stress de baas

Sneller herstel en minder klachten bij stress

Waar kan ik je mee helpen?

Stressklachten

Heb je stressklachten? Dan is het zeer waarschijnlijk dat ook je ademhaling uit balans is. De balans zuurstof – koolzuur in het bloed verandert namelijk door stress. Dit kan zorgen voor vermoeidheid, slaapproblemen, verhoogde spierspanning, een toename van gezondheidsklachten en mentale problemen zoals concentratie- of geheugenverlies, piekeren, geïrriteerdheid of zelfs hyperventilatie- of paniekaanvallen.
Alleen de externe stressfactoren aanpakken is dan vaak niet genoeg.
Met de Buteyko ademoefeningen uit de Ademwijzer training zorg je dat het ademvolume verbetert waardoor de energie in het lichaam toeneemt en je beter en sneller kan herstellen.

Burn-out

Herstellen van een burn-out gaat vaak langzaam en je kijkt al gauw aan tegen een periode van meerdere maanden tot jaren. Veelal wordt de oplossing gezocht in het duiden van de oorzaak en wordt vooral rust voorgeschreven. En hoewel dit heel belangrijk is, kan je het proces aanzienlijk versnellen door het ademvolume te verbeteren. Een gezond ademvolume zorgt voor ontspanning in het lichaam, een betere werking van de organen, diepere slaap en een rustiger hoofd.

Het is heel fijn om dagelijk echt actief met je herstel bezig te kunnen zijn en te merken dat je energie door de oefeningen snel toeneemt. 

Stress op het werk

In veel werksituaties is het een uitdaging om vitaal te blijven. Zeker in beroepsgroepen zoals het onderwijs, de zorg, de politie, de brandweer, het leger en de showbussines. Externe stressfactoren zijn daar moeilijk op afstand te houden en dat vraagt om een sterk gestel. Naast gezonde voeding en voldoende beweging zou een gezond ademvolume voor iedereen met een uitdagende baan prioriteit moeten hebben.

Een gezond ademvolume zorgt voor een goede energiehuishouding, optimale werking van de organen en een hoge weerstand. Hierdoor is het mogelijk om overzicht te houden, ontspannen en alert te kunnen reageren op stressvolle sitaties en snel te herstellen na een intensieve werkdag.

Ik heb de regie over mijn gezond­­heid terug!

Ik voelde me ang­stig, fysiek ziek, ver­­trouw­de mijn lich­aam niet meer en had geen con­trole over mijn adem­haling. Grootste wens was weer ver­­trouw­en krijgen in mijn li­ch­aam. Ik voel me nu als her­­boren.  Ik heb ge­­leerd hoe stress me in de af­gelo­­pen jaren heeft belem­­merd, geblok­­keerd en fysiek ernstig heeft ver­­zwakt. Ik heb nu weer zelf de regie over mijn gezond­­heid gekre­gen en snap mijn lichaam beter. 

Dit zou veel breder be­kend moe­ten zijn

Marc is een des­kun­dige trainer die ver­trouw­en geeft vanuit open­heid. De posi­tieve bena­dering is een gerust­stelling. Het is wonder­lijk om je plotse­ling te rea­lise­ren dat be­paal­de klach­ten verdwe­nen zijn en dat je je rus­tiger voelt. Dit zou veel meer bekend­heid mogen krijgen. Waar­om niet kin­deren hier al erva­ring mee laten opdoen? En wacht niet op nog meer klach­ten maar doe het nu.

Ik zag het eerlijk gezegd niet meer zitten

Dank voor de goede begeleiding en het behalen van mijn belangrijkste doel: van mijn benauwdheid afkomen! Ik had niet verwacht dat deze oefeningen zouden bijdragen aan mijn klacht. Na veel doktersbezoeken en onderzoeken kwam ik steeds niet verder. Ik zag het eerlijk gezegd niet meer zitten. Sterk punten van de training vond ik het snelle resultaat en de begeleiding; open, altijd tijd om te bellen of te mailen en de duidelijke uitleg.

Klik hier voor meer ervaringen

Bekijk video’s en lees tientallen reviews. 

Gratis advies gesprek

In een kort telefonisch gesprek kan ik je advies geven over de aanpak van je gezondheidsklachten en uitleg geven wat Buteyko ademtherapie in jouw geval kan opleveren.

Vul hiervoor het contactformulier op deze pagina in of bel: 06 170 190 68

Interesse in de Ademwijzer training?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

1
Mijn gezondheidswens(en):
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

error: Inhoud is beschermd.
×