Graag startformulier invullen

Waarom het startformulier?

Gezondheid is complex. Het is niet alleen voor jezelf interessant om nog eens zelf bij de vragen in dit fromulier stil te staan, het is voor mij  behulpzaam om je nog beter te kunnen begeleiden.

Klik telkens op het volgende veld dat je wil invullen of gebruik de TAB-toets om een veld verder te gaan. Als je op Enter drukt of onderaan op de verzendknop, dan wordt het formulier verzonden.

Mocht je vanwege fysieke klachten onzeker zijn of je bepaalde oefeningen in de Epiphora training wel zou kunnen iutvoeren, kijk dan dit filmpje en stuur de link van die pagina eventueel door aan je behandelaar (fysiotherapeut/ arts/…). De link is: https://www.epiphora-therapie.nl/behandelaar

Onze website maakt gebruik van een versleutelde verbinding (zie slotje in adresbalk). Gegevens die je invult worden niet ergens opgeslagen, maar alleen per mail naar ons verstuurd. Jouw gegevens worden nooit zonder jouw schriftelijke toestemming aan derden verstrekt. Na de training worden al je gegevens verwijderd, behalve je naam, telefoonnummer, emailadres, startdatum en een korte klachtcodering. Je mag beroep doen op het ‘vergeetrecht’ en dan verwijderen we ook die gegevens. In onze privacy beleid is (uiteraard) ook het beroepsgeheim opgenomen.

This form does not exist
error: Inhoud is beschermd.
×