Startformulier 5-18 jaar

invullen met een van je ouders of voogd

Waarom het startformulier?

Gezondheid is complex en er is ademhaling maar ook stress mee gemoeid. Om meer inzicht te krijgen in hoe dit bij jou ongeveer in elkaar steekt hebben we de volgende vragenlijst samengesteld. Het is niet alleen voor jezelf interessant om eens bij deze vragen stil te staan, maar het is ook behulpzaam om je nog beter te kunnen begeleiden.

Klik telkens op het volgende veld dat je wil invullen of gebruik de TAB-toets om een veld verder te gaan. Als je op Enter drukt of onderaan op de verzendknop, dan wordt het formulier verzonden.

Onze website maakt gebruik van een versleutelde verbinding (zie slotje in adresbalk). Gegevens die je invult worden niet ergens opgeslagen, maar alleen per mail naar ons verstuurd. Jouw gegevens worden nooit zonder jouw schriftelijke toestemming aan derden verstrekt. Na de training worden al je gegevens verwijderd, behalve je naam, telefoonnummer, emailadres, startdatum en een korte klachtcodering. Je mag beroep doen op het ‘vergeetrecht’ en dan verwijderen we ook die gegevens. In onze privacy beleid is (uiteraard) ook het beroepsgeheim opgenomen.

1 Step 1
Ademhaling
Energie
Neus en keel
Huid
Spijsvertering
Spieren
Bloedsomloop
Gewicht: neiging tot
Gehoor
Slapen
Psychisch
Chronische klachten
Gebit (ontstekingen in de mond kunnen het systeem belasten)Vink aan wat van toepassing is
Overige stress
Ik heb al eerder ervaring opgedaan metmeerdere antwoorden mogelijk
Alcohol en drugs kunnen de ademhaling voor lange tijd verzwaren
Andere ademtherapie/oefeningen
Verklaring omtrent de training
We weten graag hoe je ons hebt gevondenmeerdere antwoorden mogelijk
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Formulier verzonden?

Met de knop hieronder ga je naar de introductiepagina van de Ademwijzer training. Login met je Voornaam en Achternaam of je emailadres en het wachtwoord is je voornaam (met hoofdletter en spaties zoals je normaal ook zou doen).

 

error: Inhoud is beschermd.
×