Review project 2022

Beste ex-cursist van de Ademwijzer training

We hebben je hulp nodig. Want hoewel er al heel veel mensen enorm geholpen zijn door de Ademwijzertraining en de training hen nog steeds helpt op weg naar een betere gezondheid, zijn er te veel mensen die we nog niet hebben bereikt.
De meeste mensen gaan pas de training doen als ze zien en horen van anderen hoe goed het werkt. Ik ben zelf ook pas aan dit avontuur begonnen omdat ik zag hoeveel Mathilde was opgeknapt. We blijven nu eenmaal een niet reguliere, aanvullende aanpak en dat moet zich telkens weer bewijzen.

We doen al veel aan het regelmatig updaten van de website, hebben inmiddels een podcast studio ingericht om ons verhaal naar buiten te brengen en… dat zouden we ook heel graag met jouw ervaring doen. Onze vraag is dus of we bij je langs mogen komen om jouw ervaring met de training op beeld te zetten. Het gaat om een paar vragen en kost ongeveer een half uur van je tijd.

Beloning

Dat hoeft niet voor niets. We willen de ervaringen van zoveel mogelijk mensen gaan vastleggen en stellen daar €50 tegenover als blijk van waardering. Behalve dat wij heel blij zijn als je mee wil doen, zijn straks ook heel veel andere mensen blij als ze via jouw verhaal eindelijk een uitweg voor hun klachten zien! We geven regelmatig aan de cursisten waarvan we al een video plaatsten door, hoe dankbaar nieuwe cursisten zijn, dat ze die ene video zagen en daarom de training zijn gaan doen. De beloning voor je bijdrage is dus ook immaterieel!

Je hoeft (bijna) niets te doen

Wij doen het werk, jij hoeft niets te doen dan een half uurtje vrij te maken en een paar vragen te beantwoorden. Die zijn zo ongeveer:

  • wat waren je klachten (wat was je gezondheidswens)?
  • wat vond je fijn aan de training?
  • wat zijn de resultaten?
  • heb je meer vertrouwen in je lichaam gekregen?
  • kun je beter met stress omgaan?
  • wat zou je tegen anderen willen zeggen met dezelfde klachten als jij die op zoek zijn naar een oplossing?

Contact

Doe je mee? Vul dan het contactformulier in of bel mij (Marc) op 06-17019068 (graag een boodschap achterlaten als ik niet kon opnemen).
Hartelijk dank!

""
1
Ik heb interesse in het Review project
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
error: Inhoud is beschermd.