Over mij

Mijn naam is Marc Scheffer, Buteyko ademtherapeut sinds 2010, gespecialiseerd in stress(reductie) met een opleiding medische basiskennis (Plato eindtermen). Ik studeerde Antropologie en Sociale wetenschappen en werkte jarenlang als loopbaanadviseur. Ik ben getrouwd met Mathilde die haar praktijk voert als Body Stress Release therapeut, Matrix coach en ze kan je een energetische Atlascorrectie geven. We hebben twee prachtige kinderen.
Mathilde heeft ook de opleiding tot Buteyko ademtherapeut gedaan en geeft de Ademwijzertraining aan vrouwen die liever niet door een man getraind willen worden.

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met een hele lijst aan gezondheidsklachten, van chronische hyperventilatie met steken in de borst en angstaanvallen tot langdurige hoestklachten door bronchitis, een hoofd vol zorgen en weinig energie. Dat was zwaar en knaagde ook nog eens aan mijn zelfvertrouwen. Maar het is allemaal verleden tijd dankzij de veelzijdige aanpak van ademhaling en stress die ik nu graag doorgeef in de vorm van de Ademwijzer training.

Ik wens iedereen dezelfde innerlijke rust en vitaliteit toe die ik nu ervaar. Het is even oefenen, maar daarin ondersteun ik je graag in de drie maanden dat je met de training bij mij aan de slag bent. En het mooie is: na deze training heb je de kennis in huis hoe je ook in de toekomst kunt voorkomen om door stress onderuit te worden getrokken!

error: Content is protected !!