Kinderen

Geef je kind een gezonde basis met een gezonde ademhaling!

Het liefste wat je als ouder wil, is natuurlijk dat je kind gezond is, dat het goed slaapt en eet en dat het op school lekker meekomt. Wanneer je kind dan regelmatig ziek is, onrustig is of slecht slaapt en daardoor prikkelbaar is of een slechte eetlust heeft, ben je als ouder al gauw ongerust. Toch hebben kinderen een grote capaciteit om snel en goed op een natuurlijke manier te herstellen wanneer je de juiste voorwaarden schept. Gezonde voeding, regelmaat en genoeg rust zijn natuurlijk voorwaarden die iedereen wel kent maar een gezonde ademhaling zou daarbij, wat ons betreft, een goede aanvulling zijn! Een gezond ademvolume meegeven op jonge leeftijd betekent minder klachten, beter slapen, betere concentratie op school en een rustiger gedrag op de korte termijn maar ook voor de rest van het leven minder opbouw van klachten. Wanneer kinderen klachten hebben en ze met de Ademwijzer training beginnen, zien we vaak dat ze binnen korte tijd grote vorderingen maken en zijn ze vaak snel van hun klachten af.

In de Ademwijzer training voor kinderen doen wij andere oefeningen dan in de training voor volwassenen. Je komt twee keer samen met je kind naar onze praktijk. Daar krijgt het kind de oefeningen mee die het thuis moet gaan doen. Ook krijgt het op zijn niveau een korte uitleg over hoe het werkt. De ouder geven we ook informatie over de achtergrond en de werking van de training. Als ouder begeleidt je het kind thuis in de maanden na de training met de oefeningen. Hierin wordt je ondersteund d.m.v. telefonische consulten. Als een kind al wat ouder is zullen wij ook het kind zelf (telefonisch) ondersteunen.

We begeleiden kinderen (vanaf 5 jaar) en jongeren met:

Chronische verkoudheid, chronische bronchitis, astma, hooikoorts, holte ontstekingen, oorontsteking, allergie, eczeem, weinig eetlust, constipatie, diarree, slecht kunnen concentreren, hyperactiviteit, lusteloosheid, faalangst en slaapstoornissen.
Kinderen pakken de training vaak heel goed op. Veel klachten zullen verminderen of helemaal verdwijnen. De kinderen worden stressbestendiger en voelen en gedragen zich meestal rustiger.

We trainen daarnaast jongeren die last hebben van:
Bovenstaande klachten, hyperventilatie aanvallen, duizeligheid, examenstress, ziekte van Pfeiffer.

error: Content is protected!