Inventariseer je gezondheidsklachten

Deze website is beveiligd (slotje in browser verwijst naar beveiligingscertificaat). Er wordt geen persoonlijke informatie op de server bewaard of ongevraagd aan derden verstrekt.

Als je met de ademtest minder dan 30 seconden hebt gescoord, geeft dat al aan dat je chronisch hyperventileert. Boven de 40 seconden is een veilige waarde. Het preventief aanpakken van stres kan dan nog steeds een reden zijn onze training te volgen.
De onderstaande lijst laat klachten zien die samenhangen met chronische hyperventilatie en stress. Bij ons kun je gelukkig beiden aanpakken!
Wanneer je de lijst hebt ingevuld en opgestuurd, bellen wij je op. In dit vrijblijvende telefonische gesprek vertellen wij je graag meer over de aanpak en de resultaten van de Ademwijzer training en wat dit voor jou kan betekenen. Je kunt natuurlijk ook zelf bellen. Over het algemeen kun je bij ons op korte termijn aan de slag. Tel 0570 676 878 | 06 170 190 68

We begeleiden ook via Skype, FaceTime, Zoom, Jitsi Meet of een ander platform. Fijn als je niet wil of kan reizen en net zo goed!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right