Ademwijzer training bij Corona

Aanpak van de ademhaling bij Corona

Een gezond ademvolume en genoeg stressbestendigheid zijn de basis om ervoor te zorgen dat het virus minder vat op je krijgt. Het versterkt namelijk het immuunsysteem door een betere zuurstofvoorziening en minder stress in het lichaam. 

Lees meer...

Naast het versterken van je immuunsysteem waardoor je weerstand verbetert, heeft een rustige ademhaling nog een belangrijk gunstig effect, namelijk dat je met 6 liter per minuut substantieel minder virusdeeltje inademt dan wanneer je een te groot ademvolume van bijvoorbeeld 20 liter hebt. Dan adem je dus ruim 3x meer in! Hoeveel liter per minuut je ademt is eenvoudig te meten met de ademtest. Klik daarom bovenaan de pagina op Ademtest en je weet zo meteen al meer!
En natuurlijk is het met een rustige ademhaling veel makkelijker om met een mondkapje op te ademen. Dit kan het reizen of werken met een mondkapje aanzienlijk vergemakkelijken.

Aanpak van stress bij Corona

Voor elke aandoening geldt dat er meer energie nodig is om die aandoening te bevechten. Daarom is het van groot belang overbodige stress te minimaliseren. En dat is precies wat de Ademwijzer training je leert. Met technieken uit verschillende disciplines wordt het lichaam (bloedvat-stelsel, zenuwen, afvoer afvalstoffen) ondersteund om het zelfgenezend vermogen te versterken.

Welke gezondheidswensen heb jij? Klik hier!

Inventarisatie gezondheidsklachten

De onderstaande lijst laat klachten zien die samenhangen met chronische hyperventilatie en stress. Bij ons pak je beiden aan.

Wanneer je de lijst hebt ingevuld en opgestuurd, bellen we je op voor een vrijblijvende kennismaking. Je kunt natuurlijk ook zelf bellen naar:
Marc Scheffer, 06 17019068

Over het algemeen kun je bij ons op korte termijn aan de slag.
We begeleiden ook via Skype, FaceTime, Zoom, Jitsi Meet of een ander platform. Fijn als je niet wil of kan reizen en net zo succesvol!

[]
1 Step 1

Leg ons je gezondheidswens(en) voor en we nemen z.s.m. contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Hier lees je onze privacy verklaring.
Vink aan wat van toepassing is:
Ademhaling
Energie
Gehoor
Neus en keel
Huid
Spijsvertering
Spieren
Bloedsomloop
Gewicht
Slapen
Psychisch
Algemene stress factoren
Toestemming
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer weten? Lees ons boek 'Adem­­­ha­ling als medi­­­cijn'

Over hoe de adem­­­ha­ling werkt, geba­­­seerd op het weten­schap­­­pelijk onder­­­zoek van de arts K. Buteyko Hoe stress onze adem­­­haling beïn­­vloed en wat dit bete­­­kent voor onze gezond­­­heid Adem­­­haling en stress in rela­­­tie tot diver­se aan­­­doe­­nin­­gen. En meer...

Bestel hier

Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek gaan we specifiek in op wat het verbeteren van het ademvolume en het reduceren van stress in je lichaam voor jouw gezondheid kan betekenen.
Marc Scheffer, Buteyko ademtherapeut, Mindfulness trainer, medische basiskennis Plato eindtermen, Sociaal-Wetenschapper hoofdvak Geestelijke Volksgezondheid
mobile iconM 06-17019068  ma-vr  9.00-17.30  18.30-20.00 uur

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer energie, beter slapen

Ik heb al heel lang last van de nasleep van Corona. Het is fijn dat ik nu weer meer energie heb en ik beter slaap. Maar ik moet nog wel geduld hebben. Het ruiken gaat op en af beter. De training is zeker een aanrader na Corona.
Frederique, leerkracht, Amsterdam

Rianne, Den Bosch

Juridisch Medewerker

Minder benauwd en grenzen beter bewaken

Door de training ben ik niet meer zo snel benauwd. Heel bijzonder dat dat door deze training is gelukt, want ik heb ook al andere ademtherapiën geprobeerd. Ook weet ik nu beter wanner ik een time out moet nemen en voor mezelf zorgen. Bedankt, Marc!

Bea, Utrecht

Verpleegkundige

Mijn energie heb ik weer terug. Het was een hele klap om out of business te zijn. Het herstel ging me veel te langzaam. Half werken zit niet zo in mijn aard. Bedankt Marc dat de oefeningen en je aanwijzingen voor het sporten me er zo snel bovenop hebben geholpen! Mijn reuk is nog niet helemaal wat het was, maar who cares!

Frans, Laren

Ondernemer

error: Content is protected !!