Ademwijzertraining

&

Corona/Covid-19

Versterk je immuunsysteem met ademhaling als medicijn en blijf het Corona virus de baas

We hebben op dit moment te maken met het Coronavirus. Er wordt met man en macht gewerkt aan een vaccin en medicatie om het virus te bestrijden maar een logische stap om het virus de baas te blijven is natuurlijk om de eigen weerstand te vergroten. Kinderen en volwassenen met een sterk immuunsysteem krijgen over het algemeen niet meer dan milde klachten door het virus en belanden niet in het ziekenhuis. Dit bewijst dat een hoge weerstand het beste medicijn is. Het is dus zaak om je weerstand goed op orde te hebben of te krijgen!

Een gezond ademvolume en genoeg stressbestendigheid zijn hierin de basis en kunnen ervoor zorgen dat het virus geen vat op je krijgt. Het versterkt namelijk het immuunsysteem door een betere zuurstofvoorziening en minder stress in het lichaam.  Lees over de kracht van de Ademwijzer training op deze website of in ons boek ‘Ademhaling als Medicijn’ (verkrijgbaar bij bol.com)

Naast het versterken van je immuunsysteem waardoor je weerstand verbetert, heeft een rustige ademhaling nog een belangrijk gunstig effect, namelijk dat je met 6 liter per minuut substantieel minder virusdeeltje inademt dan wanneer je een te groot ademvolume van bijvoorbeeld 20 liter hebt. Dan adem je dus ruim 3x meer in! Hoeveel liter per minuut je ademt is eenvoudig te meten met de ademtest. Klik daarom bovenaan de pagina op Ademtest en je weet zo meteen al meer!
En natuurlijk is het met een rustige ademhaling veel makkelijker om met een mondkapje op te ademen. Dit kan het reizen of werken met een mondkapje aanzienlijk vergemakkelijken.

error: Content is protected !!