Afstand is nooit een probleem. We begeleiden ook via Skype, FaceTime, Zoom of WhatsApp. Zelfde kwaliteit, zelfde resultaat.
Heb je vragen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

We verzorgen ook voorlichting aan scholen, organisaties en bedrijven.

drs. Marc Scheffer
Buteyko Ademtherapeut, Mindfulness trainer (MBSR, cat.1) 

Telefoon
0570 676 878 | 06 170 190 68
Spreek bij geen gehoor je naam en telefoonnummer in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op

Telefoon vanuit buitenland
031 570 676 878 | 031 6 170 190 68 

Email
info@ademwijzer.nl

Website
www.ademwijzer.nl

Praktijkadres (voor individuele training)
Burg. van Marlestraat 20, 7413 BK Deventer

Groepspraktijk (voor groepstraining Mindfulness)
Van Calcarstraat 4, 7415CK Deventer

Burg. van Marlestraat 20, 7413BK Deventer.

""
1

Heb je een vraag of interesse in een training?

Interesse in training
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Van Calcarstraat 4, 7415 CK Deventer

Van Calcarstraat 4, 7415 CK Deventer

De Geertruidetuin vindt je in een zijstraat van de Ceintuurbaan, schuin tegenover de Burg. van Marlestraat waar onze praktijk aan huis is gevestigd. De Geertruidetuin staat ook wel bekend als ‘Oude Deventer ziekenhuis’. De ingang is lopend via het grote, dubbele hek (rechts naast de officiële ingang met het trapje, maar die deur is dicht), langs een fietsenstalling door de witte deur links het gebouw in. In de gang rechts, door de klapdeuren weer rechts en dan zie je na de volgende klapdeuren onze groepspraktijkruimte, een roze deur, nr 17 (herkenbaar aan de Buteyko en BSR aanduidingen). Ga gerust naar binnen als we al begonnen zouden zijn. Links van de praktijkruimte is een sanitaire ruimte. Op deze zaterdagtraining ben ik vanaf een half uur voor de training mobiel bereikbaar op het nummer 06 170 190 68. Uiterlijk een kwartier van te voren zal ik zelf aanwezig zijn.

Auto: parkeerplek meestal wel op Ceintuurbaan of anders in de H.J.P. Fesevurstraat, dit is om de hoek van de Van Calcarstraat: komende vanaf de Ceintuurbaan de Van Calcarstraat inrijden en doorrijden tot en met de bocht naar rechts. Na de bocht kun je aan je rechterhand de auto parkeren op de parkeerplaats (de parkeerplaatsen op het terrein van de Van Calcarstraat zijn voor medewerkers, wanneer je zeer slecht ter been bent kun je hier of in de Van Calcarstraat parkeren.
Trein: neem achteruitgang van het station (dus niet richting centrum). Buiten  linksaf Diepenveenseweg, 4e straat rechts Smyrnastraat (langs de speeltuin en moskee). Uitlopen parallel aan de van Marlestraat, waar het praktijkadres is gevestigd). Je komt uit op de Ceintuurbaan (brede straat met bomen in het midden), deze oversteken en dan rechtdoor de Van Calcarstraat inlopen. Aan je rechterhand is ‘de Geertruidentuin’. Ingang dubbele hek nemen (zie boven). 
Fiets: kan gestald worden in de fietsenstalling, door het dubbele hek meteen rechts.

Op de Burg. van Marlestraat en de aanliggende Ceintuurbaan kun je gratis parkeren.

Lijn 2 Deventer, Station - Platvoet (2x per uur). Uitstappen IJssel de Schepperstraat

Als je slecht ter been bent is de training op de begane grond.

error: Content is protected!