Ademwijzer Training Online

Ademwijzer Training Online

3 Maanden toegang
Zonder begeleiding
Kosten: €195,- 

Ondanks dat we ervan overtuigd zijn dat begeleiding belangrijk is in het proces, zijn er mensen die aan een online training (zonder contact) genoeg hebben. Maar de online training is alleen geschikt voor mensen die lichte klachten hebben (zonder medicatie), het preventief willen inzetten, al veel ervaring hebben met ontspanningsoefeningen of het willen gebruiken om hun meditatie te verdiepen. Voor mensen die meerdere, zwaardere of chronische klachten hebben en/of medicijnen gebruiken, is deze training niet geschikt. Wij raden deze mensen aan voor de Ademwijzer training met begeleiding te kiezen. 
De training bestaat uit een programma van 12 weken waarin je aan de slag gaat met Buteyko ademoefeningen die het ademhalingscentrum resetten.


Toch begeleiding nodig?

Mocht je aan de online training begonnen zijn maar toch begeleiding willen, dan is het op elk moment in het traject mogelijk om (tegen betaling) te upgraden naar een volledig begeleidingstraject (Ademwijzer training).
Je betaalt voor dit begeleidingstraject (2 consulten in de praktijk of via Skype/Zoom/Facetime en 4 checks met daarnaast de mogelijkheid de online training met een maand te verlengen) dan €200,-

Interesse in de online training? Wij hebben altijd eerst telefonisch contact om te bespreken wat in jouw situatie de beste optie is. Let op: niet voor iedereen is de online training geschikt.
Vul onderstaand contact formulier in of bel
: 0570 676 878 of 06 170 190 68 Buiten Nederland: 0032 570 676 878 of 0032 6 170 190 68

 

""
1

Contactformulier

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
error: Content is protected!