Ademhaling als medicijn

Lees ons boek ‘Ademhaling als medicijn’
over de rol van ademhaling en stress(gedrag)

geschreven door Marc en Mathilde Scheffer

In het eerste deel ‘Ademhaling en stress’ laten we zien welk verband er bestaat tussen ademhaling en stress en waarom mensen juist in deze tijd te maken hebben met een uit de hand gelopen ademvolume. Als je de daadwerkelijke oorzaak weet van een verstoorde ademhaling, kun je ook werken aan een oplossing daarvan! De theorie die in het boek beschreven staat is voor veel mensen 180 graden anders dan de denkwijze die gangbaar is. Een uniek en krachtig middel om een verstoorde ademhaling te resetten, daar waar de ademhaling ontregeld raakt: in het ademhalingscentrum in de hersenen. Zonder ‘ademgymnastiek’ en bewust sturen van de ademhaling. Met voorbeelden uit de praktijk.
Het boek bevat géén beschrijvingen van ademoefeningen, aangezien er veel fouten worden gemaakt als de juiste begeleiding ontbreekt. Het goed aanleren van de techniek is cruciaal voor het behalen van het juiste resultaat.

In het tweede deel ‘Ademvolume en aandoeningen’ gaan we in op specifieke gezondheidsproblemen die samengaan met een te groot ademvolume. Zoals luchtwegproblemen, hartklachten, darmklachten, slaapstoornissen en psychische klachten en in een breder verband ook de verstoringen van het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding.

In het derde deel ‘Ademhaling in de praktijk’ schrijven we over gezond kinderen krijgen, gezonde kinderen, gezond werken en gezond sporten. Maar ook hoe de Buteyko Ademwijzer Training in elkaar zit en welke resultaten je mag verwachten, de ontwikkeling van ons vak en voor de liefhebbers wetenschappelijke onderzoeken met betrekking tot de Buteyko methode.

Veel inspiratie en leesplezier toegewenst!

Bestellen ‘Ademhaling als Medicijn’ in twee stappen: 

Stap 1: Betaling

Maak €19,90 (buiten Nederland €25,50, BIC: SNSBNL2A) over op NL76 SNSB 0773 0219 57  t.n.v. M.A. Scheffer.
Vermeld a.u.b. bij de overmaking ook de opgegeven naam, zodat we weten dat de betaling hoort bij de opgegeven post gegevens. 

 

Stap 2: Naam en postadres gegevens invullen

Vul onderstaande formulier in met naam en adresgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt het boek zo spoedig mogelijk toegezonden.

""
1

Graag alle velden invullen!

Met het invullen van dit formulier is de betaling nog niet gedaan. Dit moet u apart doen. Na ontvangst van de betaling wordt het boek zo spoedig mogelijk per (brievenbus)post toegestuurd. Vergeet niet bij de betaling ook uw naam te vermelden, zodat we die kunnen koppelen aan de bestelling die u hieronder invult.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
error: Content is protected!